Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εφιστά την προσοχή των επενδυτών σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς.


Μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας προς τους επενδυτές των φωτοβολταϊκών, με την οποία και συντάσσεται, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους επενδυτές, επαγγελματίες, αγρότες και επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να εμπιστευθούν τα μελετητικά γραφεία και τους τεχνικούς επιστήμονες της περιοχής, να αναθέσουν την μελέτη και εγκατάσταση της επένδυσής τους σε αυτούς και να είναι ενήμεροι ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν επιτήδειους και κάθε είδους παραπληροφόρηση και φημολογία.
http://xiromeronews.blogspot.com/

Ριζικός και δομικός ανασχηματισμός, ένα χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές. Κύριο χαρακτηριστικό της, το άνοιγμα σε παλαιότερα στελέχη.


Τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης, μετά και τον ανασχηματισμό της από τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είναι οι:
Κώστας Σκανδαλίδης, Χρήστος Παπουτσής, Τηλέμαχος Χυτήρης, Σωκράτης Ξυνίδης, Γιάννης Διαμαντίδης, Ελπίδα Τσουρή, Παναγιώτης Ρήγας, Ντίνος Ρόβλιας, Δημήτρης Δόλλης, Μανόλης Όθωνας, Μιχάλης Τιμοσίδης, Μιλένα Αποστολάκη, Αννα Νταλάρα, Γιάννης Κουτσούκος, Δημήτρης Κουσελάς, Βασίλης Κεγκερογλου, Χρήστος Αηδόνης.
Αποχωρεί από την κυβέρνηση η Κατερίνα Μπατζελή και οι υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές οι Σταύρος Αρναουτάκης, Μάρκος Μπόλαρης και Απόστολος Κατσιφάρας.
Η νέα κυβέρνηση πλέον, αποτελείται από 48 μέλη: 16 Υπουργούς, 7 Αναπληρωτές Υπουργούς και 24 υφυπουργούς.
http://xiromeronews.blogspot.com/