Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Παναιτωλικός: Νίκη με 2-1 στο Αγρίνιο επί του Εθνικού Αστέρα.


Με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-1 τον Εθνικό Αστέρα και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τα playoff. Ο Μπαικαρά στο 1’ και Ζουρούδης στο 48' οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ ο Γκουεί στο 93’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε με το ξεκίνημα του αγώνα να προηγηθεί με το πλασέ του Μπαικαρά που σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.
Ο Εθνικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Καγκιούζη και τον Τζημόπουλο αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Παναιτωλικό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ 1-0.
Στην επανάληψη στο 47’ οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού είδαν τον Μπαικαρά να αποχωρεί εξαιτίας ενός τραυματισμού και στην επόμενη φάση τον Ζουρούδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και να δίνει σκορ ασφαλείας στα «καναρίνια», κάνοντας το καλύτερο δώρο στον ευατό του καθώς το Σάββατο συμπλήρωσε το 32ο έτος της ηλικίας του.
Το 2-0 έριξε την ψυχολογία των παικτών του Εθνικού Αστέρα που όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα ενώ ανασταλτικός παράγοντας σε αυτό ήταν και η αποβολή στο 75’ του Χωριανόπουλου. Ο Γκουεί απλά στο 93' μείωσε το σκορ σε 2-1 και ο Παναιτωλικός σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του που τον κράτησε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς έναντι 34 του έκτου πλέον Πανσερραικού ενώ στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού περνούν και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές για τα «καναρίνια».
ΓΚΟΛ: 1-0 (1’ Μπαικαρά–σουτ), 2-0 (48’ Ζουρούδης–σουτ), 2-1 (93' Γκουεί-σουτ)
Παναιτωλικός: Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Στόρμπαεκ, Παλαιολόγος, Δέντσας (83’ λ.τ Χάντζιτς), Δημούτσος, Μουμίν, Μπαικαρά (47’ λ.τ Μόρετς), Βούκοβιτς (59’ λ.τ Μπελεβώνης), Ζουρούδης.
Προπονητής: Γιάννης Νταλακούρας

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Πασάς (59’ Τσάτσος), Τζορμπατζάκης, Τζημόπουλος (61’ Φαμπίνιο) , Καγκιούζης (35’ Γκουεί), Λουάμο, Μπενίσκος.
Προπονητής: Αντώνης Μανίκας
Πηγή: http://olatagoal.blogspot.com/
Πηγή: http://xiromeronews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: