Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Επίσκεψη των παικτών του Παναιτωλικού στο Δημοτικό Σχολείο ΓαβαλούςΗ ΠΑΕ Παναιτωλικός ανταποκρίθηκε στο αίτημα που με επιστολή τους είχαν υποβάλλει μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γαβαλούς και πρόσφερε πλαστικά καθίσματα που τοποθετήθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου στο προαύλιο του Σχολείου.
Οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων, ανταποδίδοντας αυτή την χειρονομία, προσκάλεσαν την ομάδα του Παναιτωλικού στην εκδήλωση που διοργάνωσαν σήμερα στο πλαίσιο του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, παρουσία του Δημάρχου Μακρυνείας και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.
Ο Παναιτωλικός με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, γνωρίζοντας το έργο το οποίο γίνεται στο συγκεκριμένο Σχολείο και στο οποίο θέλει να είναι αρωγός. Ο Παναγιώτης Μπεσίνης εκπροσώπησε τη Διοίκηση της ΠΑΕ. Ο γενικός αρχηγός Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Νικολαΐδης, γυμναστής Σάκης Παντελίδης και αντιπροσωπεία δέκα ποδοσφαιριστών με επικεφαλείς τους αρχηγούς Μάκη Μπελεβώνη, Πέτρο Ζουρούδη, Τάσο Δέντσα, εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένη στον Παναιτωλικό. Η χορωδία του Σχολείου τραγούδησε τον ύμνο και τραγούδια του Παναιτωλικού, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, οι δε ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα για τα παιδιά που ενθουσιάστηκαν από την επαφή που είχαν μαζί τους.
http://www.panetolikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: